• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

United-ikon: Dette Liverpool-hold er ikke et af de helt store endnu

Foto: Getty Images

Det er for tidligt at kalde det nuværende Liverpool-hold for et af de bedste i historien, mener den tidligere Liverpool- og Manchester United-spiller, Paul Ince.

Af marboe

Liverpool har været umanerligt stærke i indeværende sæson, hvor al modstand er blevet fejet af vejen. Med ni kampe tilbage af sæsonen lyder forspringet til Manchester City på andenpladsen på hele 25 point, og det vil kræve bare seks point i de resterende kampe, før man endelig kan løfte Premier League-pokalen igen.

Men det er for tidligt at regne Jürgen Klopps mandskab for et af de største nogensinde. Hertil mangler man endnu at præstere over længere tid, mener Paul Ince, der blandt andet optrådte for Liverpool og Manchester United som spiller.

- Det er forkert at sige (at det er et stort hold, red.), men det er stort, hvad Liverpool har opnået. Jeg synes ikke, at kvaliteten i Premier League er, hvad den har været, indleder han over for Goal og uddyber:

- Er det et stort hold? Det vil jeg ikke sige, at de er; man skal vinde sæson efter sæson. Jeg synes, at de har talentet og manageren til at blive et stort hold. Store hold bliver ved med at vinde. Hvis de vinder i år og næste år, kan vi begynde at kalde dem et stort hold.

Ince mener eksempelvis ikke, at Liverpool-holdet kan sammenlignes med Pep Guardiolas Manchester City-hold endnu.

- De skal gøre ligesom Manchester City-holdet, som er et stort hold. Liverpool har været gode de sidste to år, men de skal blive ved med at vinde, før vi kan kalde dem et stort hold.

- Man kan kigge på tidligere storhold. Der er Arsenals Invincibles, Manchester United-holdene og andre Liverpool-hold, som blev ved med at vinde. Europæiske turneringer i Liverpools tilfælde. For Uniteds vedkommende var det The Double, The Treble og mesterskaber.

I sidste sæson blev Liverpool nummer to i Premier League, men vandt omvendt Champions League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...