• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

United-ikon håner Guardiola: - Han har ikke opnået noget særligt i City

Foto: Getty Images

Pep Guardiolas ophold i Manchester City har indtil videre ikke været noget særligt, lyder det nu fra den tidligere Manchester United-stjerne Rio Ferdinand.

Af gram

Pep Guardiolas resultater i Manchester City er ikke noget, der kan få Manchester United-legenden Rio Ferdinand op af stolen.

Den spanske stjernetræner ankom til Etihad Stadium i 2016, og har siden da sikret Manchester City to Premier League-triumfer, mens det endnu ikke er blevet til europæisk triumf. 

Læs også: Pep vil hente Højbjerg-rival i Spurs - og Mourinho er villig til at sælge

Har ikke opnået noget særligt
Pep Guardiola har udtalt, at han ikke forventer at blive udråbt som en skuffelse, hvis han ikke når at vinde Champions League med Manchester City. Men den udtalelse giver Rio Ferdinand altså ikke meget for.

- De vandt Premier League, før han kom til. Så indtil videre har han ikke opnået i City, som andre ikke har. Han kan sige, hvad han vil om ikke at blive dømt ud fra Champions League. For han er nødt til at beskytte sig selv, lyder det ifølge BT Sport fra Ferdinand.

- Men han er blevet hentet ind for at vinde den her turnering. Jeg siger ikke, at han er en fiasko, hvis han ikke formår at vinde den. Men han vil ikke have formået at vinde det, han blev hentet for. 

Efter Guardiolas ankomst er City blevet elimineret fra Champions League af Monaco, Liverpool og Tottenham. Manchester City møder lørdag Lyon i kvartfinalen i Champions League.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...