• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Real Madrid-legende vraget efter sammenstød med Zidane

Foto: Getty Images

Efter et skænderi har Zinedine Zidane valgt at udelade en af Real Madrids stjerner fra kamptruppen, skriver medie.

Af tipsbladet.dk

Real Madrid overraskede i stor stil, da de onsdag formiddag udtog truppen til torsdagens kamp mod Granada.

Zinedine Zidane havde således ikke valgt at udtage den mangeårige profil Marcelo, selvom han ifølge flere spanske medier har trænet fuldt med. Nu kan Goal beskrive, hvorfor den 33-årige venstre back ikke er med.

Ifølge mediet er Marcelo således blevet helt droppet, efter at han og Zinedine Zidane kom op at skændes tirsdag.

Marcelo skal være frustreret over Zidanes taktik og metoder, mens han også har været skuffet over at være blevet degraderet. Ferland Mendy har således været den normale starter på venstre back for Real Madrid i denne sæson.

Ferland Mendy er dog blevet skadet, hvilket åbnede døren for, at Marcelo ville få godt med spilletid i sæsonens slutning, men torsdag kommer brasilianeren altså ikke i aktion.

Zidane har blot fire forsvarsspillere til rådighed til torsdagens kamp mod Granada: Eder MIlitao, Nacho, Alvaro Odriozola og 19-årige Miguel Gutierrez.

Real Madrid er aktuelt nummer tre i La Liga, men vil som minimum kravle op på andenpladsen, hvis de besejrer Granada. Der er aktuelt to point mellem Real Madrid og førerholdet Atletico Madrid med tre kampe igen. 

Der er i øjeblikket rygter om Zinedine Zidanes fremtid i Real Madrid. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...