• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Utroligt: Angriber nikker holdkammerat en skalle

Foto: Getty Images

Angriber blev udvist for at nikke sin egen holdkammerat en skalle. Nu varsler manageren en straf.

Af tipsbladet.dk

Stefan Payne slår til dagligt sine folder for Grimsby Town i den fjerdebedste engelske række, League Two, og der er nok ikke mange danske fodboldfans, der kender ham.

Nu trækker den 29-årige englænder imidlertid overskrifter for en særdeles dum handling.

Da Grimsby Town spillede kamp mod Bradford lørdag, blev Stefan Payne nemlig vist det røde kort fra kampens dommer for at nikke sin egen holdkammerat Filipe Moraes en skalle, umiddelbart efter at Bradford havde scoret.

De to spillere diskuterede lige efter målet, og det endte med, at 29-årige Stefan Payne så rødt.

På Twitter kaldte Grimsby Town angriberens handling for “utilgivelig”, og efter kampen langede klubbens manager, Paul Hurst, også ud efter den udviste spiller over for The Guardian. Han truer også med at sende Payne ud i kulden for resten af sæsonen. 

- Det er noget, du bare ikke kan forsvare. De to spillere har svigtet klubben, begge to. De har svigtet deres holdkammerater og fansene. Hvad kampen angår, gjorde de det vanskeligere, end det skulle være. Jeg så det ikke, fordi jeg jeg var på vej ned i tunnelen, men tydeligvis var det mere end et lille skænderi.

- Nu er jeg nødt til at koncentrere mig om, hvad jeg skal gøre næste gang til gavn for holdet. Klubben vil tage handling. Det forbliver privat, men det fejes ikke under gulvtæppet. [Payne] får en karantæne på tre kampe for at blive vist ud, men jeg skal tænke mig om, før jeg beslutter, om han spiller igen for klubben inden sæsonens afslutning, siger Paul Hurst.

Se tv-billederne af situationen, hvor Stefan Payne nikker holdkammeraten en skalle, i videoafspilleren øverst i denne artikel. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...