• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Utroligt De Bruyne-drøn var ikke nok for Manchester City

Foto: Getty Images

Et vanvittigt mål af Kevin De Bruyne var ikke nok for Manchester City, som lørdag spillede 2-2 med Newcastle.

Af tipsbladet.dk

I midtugen skuffede Manchester City med 1-1 mod Shakhtar Donetsk i Champions League, og lørdag eftermiddag ventede så Newcastle i Premier League.

Pep Guardiola og co. skulle her forsøge at tage tre point for at holde trit med Liverpool i toppen af tabellen, og man fik en god start på missionen i det 22. minut, hvor Raheem Sterling åbnede scoringen.

Efter nogle tilfældigheder havnede bolden for fødderne af den engelske kantspiller midt for mål, og så sparkede han Manchester City i front med et knastørt hug.

Men hjemmeholdet var hurtige om at svare igen.

25 minutter var der spillet, da Newcastle kombinerede sig igennem i venstresiden. Afslutningsvist fik Miguel Almiron spillet Jetro Willems fri, og med sit svage højreben hamrede hollænderen bolden ind bag Ederson.

Læs også:Arsenal går på managerjagt: Her er de tre kandidater

1-1 var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg måtte Manchester City derfor på jagt efter føringen igen, men det blev ikke så let en opgave, som man måske skulle have troet.

Newcastle stillede sig tilbage, og City havde svært ved at skabe chancer.

Gabriel Jesus og Kevin De Bruyne fik en enorm dobbeltmulighed i midten af halvlegen, og Bernardo Silva fik en gylden chance kort efter sin indskiftning, men meget mere formåede topholdet ikke at spille sig til.

Når man gør, som De Bruyne gjorde efter 82 minutter, var der dog heller ikke brug for mere.

Læs også:Fredagens rygtebørs: City vil hente ind til midten

Den belgiske midtbanespiller klappede til den hoppende kugle nogle meter uden for feltet, og her ramte han mere eller mindre bolden så godt, som han kunne. Bolden hamrede ind på undersiden af overliggeren og gik over stregen til stor glæde for Guardiola og co.

Netop som man troede, at City derfor havde sikret sig tre vitale point, blev der dog scoret i den anden ende igen.

Jonjo Shelvey fik bolden lagt til rette på kantet af feltet, og herfra drejede midtbanespilleren udligningen ind i det lange hjørne. 2-2 stod det nu med få minutter tilbage.

Da Manchester City ikke formåede at score for tredje gang, sluttede det derfor med endnu et pointtab til de forsvarende mestre. Senere på lørdagen kan Liverpool dermed udbygge føringen i toppen af Premier League med en sejr over Brighton.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Arsenal og Real Madrid i vild byttehandel

Læs også:Manchester City-ejere køber sig ind i ottende klub

Læs også:33 milliarder: Manchester City er nu verdens mest værdifulde klub

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...