• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Valverdes fremtid er usikker: Barcelona overvejer Koeman og ten Hag

Bestyrelsen i Barcelona er ikke sikker på, hvordan managersituationen i klubben ser ud efter denne sæson, hvor to kandidater bliver overvejet i øjeblikket.

Af tipsbladet.dk

Champions League-nederlaget mod Liverpool tidligere på måneden har sat Ernesto Valverde under pres.

Efterfølgende kunne Barcelonas præsident fortælle, at klubben ville bruge noget tid på at reflektere over situationen, og ifølge London Evening Standard er dele af bestyrelsen opsat på at tage afsked med den spanske træner.

Den uvisse situation har fået klubben til at se sig om efter emner til at overtage posten som cheftræner. Den engelske avis hævder, at Xavi anses som det ideelle valg på længere sigt, men i øjeblikket er det i stedet Ronald Koeman og Erik ten Hag, som der bliver kigget på.

Barcelona vil dog foretrække en træner, der kender klubben, og derfor er Ronald Koeman, der har en fortid som spiller i den spanske storklub, i øjeblikket den førende kandidat til at efterfølge Ernesto Valverde.

På nuværende tidspunkt er der fortsat ikke truffet en endelig beslutning, og for nylig kunne Ernesto Valverde fortælle, at han regner med at fortsætte i klubben.

Spanieren har siden sommeren 2017 stået i spidsen for Barcelona, hvor han hidtil blandt andet har vundet to mesterskaber.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...