• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Van der Vaart i vildt angreb: Han er pissedårlig

Foto: Getty Images

Rafael van der Vaart retter en sønderlemmende kritik af Manchester United-stjernen Harry Maguire.

Af tipsbladet.dk

Det er ganske få, som for tiden er imponeret over Manchester United-stjernen Harry Maguire, men få er så barsk i kritikken som Rafael van der Vaart.

Den nu pensionerede hollænder arbejder sideløbende med jobbet som assistenttræner i Esbjerg fB som ekspert på hollandsk TV, og tirsdag var han en del af dækningen af Champions League-opgøret mellem Villarreal og Manchester United.

Englænderne vandt opgøret 2-0, og Harry Maguire spillede 90 minutter i det centrale forsvar, som altså for en sjælden gangs skyld ikke indkasserede scoringer.

Alligevel har Rafael van der Vaart intet pænt at sige om Manchester Uniteds anfører.

- Jeg ved godt, at jeg taler meget om Harry Maguire, så jeg har prøvet at ignorere ham. Men han er pissedårlig, og det har jeg sagt mange gange, siger han til Ziggo Sport ifølge The Sun og tilføjer:

- Jeg kan ikke se bort fra, at Manchester United har betalt 765 millioner for ham (de fleste forlydender går på, at Manchester United nærmere betalte i omegnen af 700 millioner kroner, red.)

- Hvor har de dog fundet ham? Man kan finde spillere som ham i enhver amatørklub i Holland. Jeg synes, det er helt ufatteligt. Han er ikke en verdensklasse-stopper, og det demonstrerer han hver uge. Hvis man køber spillere som ham, kan jeg godt forstå, hvis man ender med at få økonomiske problemer, lyder det fra Rafael van der Vaart.

Harry Maguire kom til Manchester United fra Leicester City i 2019, og han har spillet 122 kampe for De Røde Djævle. Søndag afsoner han karantæne, når Manchester United møder Chelsea. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.