• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Van Dijk om ’verdens bedste’-prædikat: Ingen kan gøre krav på den titel

Van Dijk om ’verdens bedste’-prædikat: Ingen kan gøre krav på den titel
Foto: Getty Images

Den stærke Liverpool-stopper mener ikke, at der er en forsvarsspiller, som kan gøre kravp å titlen som verdens bedste.

Af tipsbladet.dk

Virgil van Dijk har haft en stor sæson for Liverpool, og det har fået flere eksperter til at kalde ham verdens bedste forsvarsspiller. Selv mener favoritten til at vinde årets spiller i Premier League ikke, at der findes én spiller, som kan tage den titel.

- Ingen kan gøre krav på den titel. Det handler om meninger. Vi skal nyde det, når spillere gør det godt for deres hold, og jeg lige nu føler jeg, at det går godt. Der findes mange gode midterforsvarer derude, og jeg nyder at se dem, siger han til The Liverpool Echo.

Ikke nok med at den stærke hollænder nyder at holde øje med spillere på samme position, så forsøger den 27-årige Liverpool-spiller at suge til sig fra dem for at lære så meget som muligt. Lige nu nyder van Dijk det pressede program og sin og holdets præstationer.

- Jeg føler mig positiv. Vi er i en position lige nu, hvor alt stadig er muligt. På banen er jeg mere spændt end nervøs. Man vil bare ud og vise sit bedste til fansene og familien, fortsætter van Dijk.

Næste opgave for Virgil van Dijk og Liverpool er onsdag, når de gæster FC Porto. Første opgør endte med 2-0 til Liverpool på Anfield.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...