• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

- VAR har dræbt jubelscenerne

Foto: Getty Images

Premier League-angriberen har nedtonet sine jubelscener på grund af VAR.

Af tipsbladet.dk

Michael Antonio scorede begge mål, da West Ham mandag aften tog endnu en sejr i Premier League, men englænderen leverede ikke de store jubelscener. 

Normalt er West Ham-angriberen ellers kendt for sine koordinerede og specielle jubelscener, hvor han ofte danser på livet løs. Men det var der altså ikke noget af mandag aften, og det skyldes videodommersystemet VAR.

Det forklarer Michail Antonio efter kampen ifølge BBC. 

- Jeg har fået et par mål annulleret af VAR. Jeg tænkte, “Jeg vil ikke stå her og danse, og så bliver målet annulleret”. Jeg har nedtonet min fest. Et par gange har jeg været ved at lave jubelscene, og så har der været hånd på bolden eller noget... VAR har dræbt dem, siger Michail Antonio ifølge BBC.

Med sejren holder West Ham fast i håbet om at spille europæisk fodbold til næste sæson. David Moyes’ mandskab er nummer fem i Premier League, hvor de har tre point op til Chelsea på fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League.

- Det ville være utroligt. Alle vil spille i Champions League. Jeg har været her i et par år, og der har været så mange sæsoner, hvor vi kæmpede for at blive i ligaen, og nu har vi muligheden for top fire.

- Vi vil ikke give op. Vi vil fortsætte med at kæmpe, siger Michael Antonio om chancen for at spille Champions League.

Se højdepunkterne fra Premier League-kampen samt Michail Antonios jubelscener i videoen øverst i artiklen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...