• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

VAR-straffe i overtiden sikrede Newcastle point mod Tottenham

Foto: Getty Images

Tottenham vandt over Newcastle på hjemmebane, og dermed har Jose Mourinho fortsat vundet alle sin hjemmekampe mod Newcastle.

Af tipsbladet.dk

Pierre-Emile Højbjerg var tilbage i Tottenhams startopstilling til søndagens kamp mod Newcastle, men han og holdkammeraterne formåede ikke at fortsætte Jose Mourinhos flotte stime mod netop Newcastle. 

Mourinho havde således vundet alle sine otte hjemmekampe som cheftræner mod Newcastle, men den stime blev brudt efter et VAR-drama.

I overtiden fik Newcastle nemlig tildelt et straffespark efter et VAR-tjek, da Eric Dier havde haft hånd på bolden i feltet, og straffesparket sendte Callum Wilson sikkert i kassen. 

Kampens første mål var blevet scoret efter knap 25 minutter, hvor Tottenham altså bragte sig foran. Harry Kane sendte et blødt og fladt indlæg ind i boksen, hvor det sejlede til bagerste stolpe, før Lucas Moura kunne prikke bolden det sidste stykke over stregen.

Tottenham havde også en hel del chancer til at score mere i opgøret, men der kom ikke flere scoringer. Det sluttede altså i en pointdeling, hvor begge hold scorede én gang hver.

Begge hold har nu hentet fire point efter tre spillerunder. 

Spurs' to nyindkøb, Gareth Bale og Sergio Reguilon, var desuden ikke i aktion i søndagens kamp. Bale så kampen fra tilskuerpladserne, mens Reguilon var en ubrugt indskifter. 

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...