• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Vardy og Maddison forværrede Arsenal-krisen

Foto: Getty Images

Jamie Vardy og James Maddison scorede målene, da Leicester lørdag vandt 2-0 over Arsenal i Premier League.

Af tipsbladet.dk

Leicester har været en af sæsonens helt store overraskelser i Premier League, og Kasper Schmeichels klub fik lørdag aften besøg af Arsenal i Premier League.

Danskeren var naturligvis med i startopstillingen for Leicester, og han var efter et kvarters tid tæt på at blive passeret af gæsternes Alexandre Lacazette.

Bolden ramte en Leicester-spiller og havnede for fødderne af franskmanden, som tog et kort aftræk, men sparket sendte han snært forbi den ene stolpe.

I midten af første halvleg fik også Ayoze Perez en fornuftig mulighed efter en skidt clearing af Arsenal-forsvaret. Heller ikke den spanske angriber formåede dog at ramme målet.

Læs også:Slagen Southampton-profil: Ord har ingen betydning efter 9-0

Efter de første 45 minutter var stillingen således 0-0.

Fem minutter inde i anden halvleg sparkede Wilfried Ndidi på overliggeren, og yderligere fem minutter senere troede Pierre-Emerick Aubameyang, at han havde bragt Arsenal i front.

Angriberen sparkede bolden ind bag Kasper Schmeichel, men scoringen blev annulleret for offside.

I stedet kunne Jamie Vardy, som tidligere på lørdagen var blevet kåret til månedens spiller i Premier League for oktober måned, gøre det til 1-0 for Leicester i det 68. minut. 

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Svensk stortalent på vej til Premier League

Vardy blev spillet fri i Arsenal-feltet af Youri Tielemans, og angriberen sparkede konsekvent bolden ind bag Bernd Leno.

Selvsamme Vardy var på spil igen otte minutter senere, men denne gang var det som oplægger. Englænderen fandt James Maddison på kanten af feltet, og herfra sparkede midtbanespilleren bolden i kassen via stolpen. 2-0 til Leicester.

Samme cifre stod på måltavlen, da Chris Kavanagh fløjtede opgøret af. Det betyder, at Leicester nu har 26 point efter 12 spillerunder. Det rækker til en foreløbig andenplads.

Arsenal er på sjettepladsen i Premier League med 17 point.

Læs også:Kolasinac' og Özils ene gerningsmand dømt: 10 år i fængsel

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Granit Xhaka kan forlade Arsenal

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Manchester United klar med Christian Eriksen-bud i januar

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...