• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Video: Mestrene fra PSG blev slagtet i topkamp

Paris Saint-Germain løb søndag aften ind i en ordentlig lussing, da de tabte med 1-5 til Lille. Du finder alle målene her.

Af tipsbladet.dk

De forsvarende franske mestre fra Paris Saint-Germain kunne med en sejr søndag aften sikre sig det franske mesterskab. Det blev dog på ingen måde til en mesterskabsfest, da PSG blev slagtet med 1-5 på udebane mod Lille. 

Allerede efter syv minutter kom gæsterne fra Paris bagud, da Thomas Meunier sendte kuglen i eget net. PSG fik dog udlignet efter 11 minutter, da Juan Bernat dukkede op ved fjerneste stolpe og udlignede. 

Selvsamme Bernat blev dog udvist fem minutter inden pausen, og fem minutter efter pausen kom igen hjemmeholdet foran. Brandvarme Simone Pepe blev sendt i dybden, inden han køligt lagde bolden i nettet til 2-1. 

Herfra gik det stærkt, da Jonathan Bamba og Gabriel Magalhaes gjorde det til 3-1 og 4-1, inden Jose Fonte lukkede ballet til sidst.

Se eller gense alle mål fra den overraskende afklapsning øverst i artiklen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...