• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Vil belønne "røverkøbet" Simon Kjær

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsanfører kan blive belønnet med en ny kontrakt i den nærmeste fremtid.

Af tipsbladet.dk

Både på det danske landshold og i italienske AC Milan er Simon Kjær en af de første på holdkortet, og den danske landsholdsanfører har været særdeles velspillende over det seneste års tid.

Og det vil AC Milan efter sigende nu belønne ham for.

Den italienske storklub er nemlig interesserede i at forlænge Simon Kjærs kontrakt, som i øjeblikket står til at udløbe i sommeren 2022. Det skriver mediet Calciomercato.

Direktørerne Paolo Maldini og Frederic Massara håber på at kunne forlænge aftalen med den blonde forsvarsgeneral med et enkelt år, så Kjær vil være knyttet til klubben indtil sommeren 2023. De har efter sigende også så småt taget hul på diskussionerne med spillerens lejr.

Mediet storroser samtidig Kjær, som beskrives som en vigtig leder og en del af "limen," der holder spillerne sammen. Alt i alt konkluderer de, at det var et røverkøb, da AC Milan købte ham for 26 millioner kroner fra Sevilla i sommer. 

Siden har den 32-årige stopper været fast mand i Milano-klubbens forsvar, og det er hidtil blevet til 32 kampe for hans vedkommende i denne sæson. 

En anden dansk landsholdsspiller kan være på vej til den italienske Serie A, hvor også Christian Eriksen, Andreas Cornelius, Andreas Skov Olsen, Mikkel Damsgaard, Joakim Mæhle og Jens Stryger Larsen spiller. Læs mere om det transferrygte her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...