• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Vil genoptage træningen: Italienske klubber kalder bortrejste spillere tilbage

Foto: Getty Images

Inter og Juventus beder nu deres bortrejste spillere om at vende tilbage til Italien, skriver medie.

Af tipsbladet.dk

Der er endnu ingen dato for, hvornår Serie A kan genoptages, men flere topklubber regner nu med at vende tilbage på træningsbanen i slutningen af april.

Af den grund beder både Inter og Juventus nu deres udenlandske spillere, der har været bortrejst, mens Serie A har været på standby, om at rejse tilbage til Italien. Det skriver Football Italia.

Læs også:Tidligere FCM-angriber floppede i Danmark: Jeg havde hele pakken

Ifølge mediet skyldes det, at spillerne skal i 14 dages hjemmekarantæne, når de lander i Italien, og håbet er, at træningen kan genoptages i slutningen af april. Derfor vil klubberne have, at de udenlandske spillere er tilbage senest mandag, 2. påskedag.

Juventus har en del spillere, som nu skal rejse til Italien, da Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain, Douglas Costa, Danilo, Alex Sandro, Miralem Pjanic, Sami Khedira, Adrien Rabiot og Wojciech Szczesny alle har været bortrejst. 

Læs også:Brøndby-direktør roser spillere og trænere

I Inter har flere udenlandske spillere, heriblandt danske Christian Eriksen og engelske Ashley Young, imidlertid ikke forladt Milano, hvorfor de altså ikke skal 14 dage i karantæne.

Aktuelt er Juventus nummer ét i Serie A, mens Inter er på tredjepladsen. 

Læs også:FC Midtjylland-spiller erkender: Jeg er blevet bange

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...