• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Vil ikke se godt ud: Brentford vil slå Chelsea

Foto: Getty Images

Thomas Frank har et helt klart billede af, hvordan Brentford-holdet skal gå ind til kampen mod Chelsea.

Af tipsbladet.dk

Den nyoprykkede dansker-klub Brentford skal i den kommende Premier League-runde møde storklubben Chelsea. Det bliver en udfordring, hvor Brentford-træner Thomas Frank sagtens kan se forskellen på de to mandskaber.

Det fortæller han om via klubbens Twitter-profil.

- Den dag vi rykkede op, der vandt de Champions League. Jeg tror, at det er et meget præcist billede på forskellen mellem de to klubber, lyder det fra Frank, som dog ikke går ind til kampen for at overleve.

- Vi er her for at være et aktiv for Premier League, og den bedste måde at gøre det er at være på tæerne, presse og prøve på at angribe dem. Det vil vi gøre så meget, som det er muligt på lørdag, lyder det fra Brentford-cheftræneren.

For ham er det vigtigt, at det ikke bliver sådan noget med, at hans mandskab kommer ind og laver en god præstation, gør det godt og alle kan lide Brentford. De vil gå ud og prøve på at vinde, fastslår han.

Dog bliver det ikke en let sag.

- De er et hold med topkvalitet og verdensklassespillere på alle positioner. De har en af verdens bedste managere i Thomas Tuchel. Jeg synes ikke, at de har et svagt punkt, men vi elsker udfordringen, og vi kan ikke vente, fortæller Thomas Frank.

Hos Chelsea er den danske landsholdsspiller Andreas Christensen, som også modtager ros. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.