• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Vred United-legende: Det er Basaksehir om igen

Foto: Getty Images

Manchester United nederlag til Young Boys viser, at klubben ikke har rykket sig fra sidste sæson, mener Rio Ferdinand.

Af tipsbladet.dk

Manchester United fik tirsdag aften en horribel start på Champions League-sæsonen, da man overraskende tabte 2-1 til schweiziske Young Boys.

Det skuffer den tidligere United-spiller Rio Ferdinand, der mener, at Ole Gunnar Solskjær og co. ikke har rykket sig fra sidste sæson. Her røg Premier League-giganterne ud fra turneringen allerede i gruppespillet - blandt andet ovenpå et 2-1-nederlag til Istanbul Basaksehir.

- Det er Basaksehir om igen. Vi var her sidste sæson og ærgrer os over fejl, siger han til BT Sport.

- Det var en stor fejl mod slutningen af kampen af Jesse (Lingard), som gjorde det rigtig godt i weekenden. Det viser bare, at uanset hvor du tager hen i Europa, er det svært.

- Man skal levere sit bedste. Man skal være mentalt klar. Ja, de startede godt, og én beslutning kan ændre det. Det var en dårlig berøring, en grim tackling, og så ændrede kampen sig fuldstændig.

Ferdinand pointerer også, at Solskjær har brug for at vinde en titel i denne sæson, hvis han skal fortsætte som manager i klubben.

- Ole har opbygget en trup, som er i stand til at vinde store titler, og det er det, han er blevet hentet ind for at gøre. Den eneste forskel er kvaliteten på trænerne. City, Chelsea og Liverpool har beviste vindere.

- Så er der Ole, som har gjort et fantastisk stykke arbejde med at bygge truppen op. Nu er det tid. Han skal vinde noget.

Cristiano Ronaldo scorede Uniteds ene mål i opgøret.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.