• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Wass og Valencia delte med Atletico Madrid

Foto: Getty Images

Valencia spillede uafgjort mod Atletico Madrid fredag aften.

Af tipsbladet.dk

Valencia sikrede sig point, da de fredag aften tog imod Atletico Madrid på Mestalla. Kampen endte sålede 2-2 og uden vinder.

Valencia, der havde Daniel Wass med fra start, var ellers bagud to gange i opgøret.

Først bragte Marcos Llorente Atletico Madrid i front, da han fik netmaskerne til at blafre med en afslutning kort foran mål.

Den føring holdt indtil det 40. minut, da Gabriel Paulista udlignede med et hovedstød, men glæden var kortvarig for Valencia. Tre minutter senere kom Atletico Madrid igen foran. Thomas Partey vandt bolden midt på banen og rundede et par Valencia-spillere, før han flot sendte bolden i kassen med en afslutning fra kanten af feltet.

Igen svarede Valencia dog igen. Efter en times spil udlignede de til 2-2, og det med et usædvanligt mål. Dani Parejo sendte et indlæg ind i feltet, hvor Geoffrey Kondogbia faldt, men på en eller anden måde fik dirigeret bolden i mål samtidig.

Det var nok til at sikre Valencia et enkelt point. Der blev nemlig ikke scoret mere, og opgøret sluttede 2-2.

Resultatet betyder, at Valencia i skrivende stund er på sjettepladsen i La Liga, mens Atletico Madrid er nummer fire. Begge mandskaber kan dog blive overhalet i tabellen i indeværende spillerunde. 

Læs også:FCK-spiller var Alex Fergusons sidste indkøb: Specielt at tænke på

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...