• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Wass og Valencia skuffede mod Celta Vigo

Valencia indkasserede et nederlag, da de lørdag aften gæstede Celta Vigo.

Af tipsbladet.dk

Celta Vigo sikrede sig sæsonens første sejr, da de lørdag aften besejrede Valencia på hjemmebane.

Det gjorde de uden danske Pione Sisto, der slet ikke var med i truppen til opgøret og mere og mere ligner en færdig mand i den spanske klub. Til gengæld var Daniel Wass med fra start for gæsterne.

Kampens første og eneste scoring blev sat ind efter et kvarters spil, da Gabriel Fernandez scorede sit første mål for Celta Vigo. Den uruguayanske angriber modtog bolden fra Denis Suarez med ryggen til mål, hvor han med sin førsteberøring fik dirigeret bolden flot forbi Jasper Cillessen i Valencia-buret.

I overtiden fik Denis Suarez ellers chancen for at fordoble føringen, da han fik chancen fra ellevemeterpletten, men kantspilleren misbrugte straffesparket, og mere blev der altså ikke scoret. 

Dermed fik Celta Vigo sæsonens første sejr. Til gengæld har Valencia stadig deres første sejr til gode, og de har blot ét point efter to spillerunde. 

Andetsteds mødtes Getafe og Athletic Bilbao, og det opgør sluttede 1-1. Raul Garcia scorede for Athletic efter seks minutter, før Jaime Mata udlignede efter 12. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...