• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Wass takker de danske fans: Havde jeg ikke set komme

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Daniel Wass glæder sig over den modtagelse han fik i Parken, da han gjorde comeback på det danske landshold mandag aften.

Af tipsbladet.dk

Daniel Wass er tilbage på det danske landshold efter to og et halvt år ude i kulden som følge af uoverensstemmelser med landstræner Åge Hareide. 

Den tidligere Brøndby-spiller, der er en fast del af holdet i spanske Valencia blev skiftet ind i mandagens 5-1-sejr over Georgien med en halv times tid tilbage af kampen og bidrog blandt andet med assisten til det danske holds sidste scoring. 

Da midtbanespillere blev skiftet ind skete det til hyldest fra de danske tilskuere - noget der varmer omkring hjertet hos den 30-årige Wass.

- Tak til fansene for en fantastisk modtagelse – det havde jeg ikke jeg ikke set komme. Det var dejligt at blive klappet på banen og at de råber ens navn, lyder det fra Daniel Wass.

- Det er dejligt med tre point, og jeg synes, jeg fik vist, hvem jeg er, og hvad jeg har udviklet mig til at være. Jeg synes, jeg har udviklet mig i alle spillets facetter – både i småspillet og som midtbanespiller. Jeg spiller med utroligt gode spillere i Spanien,- det bliver man en bedre spiller af. Jeg er blevet mere rutineret og er blevet en bedre spiller.

Med sit succesfulde comeback i rødt og hvidt håber Daniel Wass nu fremadrettet atter at blive en fast del at det danske landshold. 
 
- Det håber jeg, og jeg jeg håber at være med næste gang. Jeg er glad og stolt over at træde ind på banen og hjælpe holdkammeraterne til en sejr. Holdet har ikke tabt længe og er stærke som gruppe, og det er dejligt at være med til.

Daniel Wass ser nu frem til en god sommerferie efter en succesfuld sæson, hvor det er blevet til en spansk pokaltriumf med Valencia, der også kvalificerede sig til næste sæsons Champions League og så det håbede comeback på det danske landshold. 

Det danske landshold skal atter  i kamp i EM-kvalifikationen til september, hvor det står på udekampe mod henholdsvis Gibraltar og Georgien  - 5. og 8. september.

Også landstræner Åge Hareide mener, at Daniel Wass er blevet en bedre spiller - se hans holdning til midtbanespilleren i video-klippet øverst.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...