Video : Tipsbladet
Champions League

Werner gav RB Leipzig sejren over Tottenham efter klodset fejl

Yussuf Poulsen fik omkring 15 minutter på banen, da RB Leipzig onsdag aften tog en snæver sejr på udebane mod Tottenham i det første opgør i 1/8-finalerne i Champions League.

0-1.

Sådan lød resultatet i RB Leipzigs favør, da det tyske mandskab løb med sejren mod Tottenham i Champions League.

Timo Werner stod for kampens enlige scoring, der sikrer RB Leipzig et godt udgangspunkt før returopgøret på hjemmebane i begyndelsen af marts.

Tottenham kom ind til opgøret uden to af klubbens største profiler i Son Heung-Min og Harry Kane, der begge er ude med skader.

Om det var manglen på profiler eller ej ændrer ikke på, at RB Leipzig kom bedst fra start i opgøret.

De tyske gæster havde størstedelen af boldbesiddelsen i første halvleg og fik også skabte nogle gode chancer.

Det forblev dog målløs efter de første 45 minutter, hvorfor de to mandskaber kunne gå til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg skulle det vise sig at blive værre for hjemmeholdet.

På klodset vis valgte Ben Davies at nedlægge Konrad Laimer i feltet, hvorfor dommeren pegede på straffesparkspletten.

Timo Werner stod for straffesparket, som han eksekverede med succes og dermed bragte udeholdet sig foran med 0-1.

Som anden halvleg skred frem kom Tottenham bedre med i opgøret, og Lo Celso var også tæt på en udligning, da han sparkede bolden på stolpen i forbindelse med et frispark.

Det hele endte dog i en nedtur for Tottenham, der måtte se sig slået foran hjemmepublikummet på Tottenham Hotspur Stadium.