• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Wijnaldum: Følte ikke Liverpool ville have mig

Foto: Getty Images

Georginio Wijnaldum var egentlig åben for at blive i Liverpool, men han følte ikke, at klubben ville have ham. Derfor skiftede han til Paris Saint-Germain.

Af tipsbladet.dk

Efter mange gode sæsoner på Anfield var det i denne sommer slut for Georginio Wijnaldum, der skiftede til Paris Saint-Germain på en fri transfer. 

Hollænderen var ellers en vigtig brik for Jürgen Klopp med hans stabile og fleksible spil. Kombineret med at han stort set aldrig var skadet gav ligeledes mange pluspoint. Alligevel blev det et brud i sommer, da han aldrig fik forlænget sin kontrakt.

Nu fortæller han i et interview med det franske medie L’Équipe, at han egentlig havde set sig selv fortsætte i Liverpool, men at der skal to til at danse tango.

- For nogle måneder siden havde jeg lyst til at blive i Liverpool, men uden at gå i detaljer havde jeg ikke fornemmelsen af, at de havde lyst til at beholde mig. I disse sager er du nødt til at komme videre. 

- Barcelona meldte sig på banen, og jeg var meget glad, for siden jeg var en dreng var det min drømmeklub, selv om jeg må indrømme, at Zinedine Zidane, en Real Madrid-spiller, var mit idol. Jeg var tændt på idéen med at skrive under med Barcelona, men forhandlingerne tog lang tid, og siden kom PSG på banen. Klubben viste interesse for at hente mig modsat for seks år siden, og det var tid for mig til at prøve noget nyt, fortæller midtbanespilleren. 

Georginio Wijnaldum spillede fem år i Liverpool, hvor han blandt andet vandt Champions League, Premier League og VM for klubhold. I denne sæson har han spillet fire ud af PSG's fem ligakampe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.