• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Wijnaldum forklarer: Derfor valgte jeg PSG

Foto: Getty Images

Den franske klub overhalede FC Barcelona indenom i jagten på den hollandske midtbanespiller. Nu forklarer han hvorfor.

Af tipsbladet.dk

Paris Saint-Germain kunne torsdag offentliggøre, at de har skrevet kontrakt med den hollandske midtbanespiller Georginio Wijnaldum, der skifter på en fri transfer fra Liverpool.

Det kommer som en mindre overraskelse, da FC Barcelona længe ansås at være favorit til at blive hans nye klub, men pludselig kom den franske klub ind fra højre og kaprede hollænderen.

Nu fortæller han selv, hvad der var årsag til, at det blev PSG, der løb med hans signatur, og han lægger ikke skjul på, at klubbens træner, Mauricio Pochettino, var en væsentlig årsag, da han hev fat i ham personligt.

- Jeg er glad for at slutte mig til en klub som Paris Saint-Germain. Det er helt åbenlyst en klub med virkelig gode spillere, en god træner jeg talte med, inden jeg skiftede. Vi kender hinanden fra tidligere, fortalte Wijnaldum på sit første officielle pressemøde på Parc des Princes.

- Som fodboldspiller vil du altid spille med de bedste spillere omkring dig, og da jeg kiggede på holdet og efterfølgende talte med manageren, så jeg et hold fuld af talentfulde spillere og store spillere. Derudover over så jeg også en manager, der kan gøre spillere endnu bedre og er i stand til at få dem til at spille sammen som et stærkt, stærkt hold. Jeg kommer for at skrive historie med dette utrolige hold, uddyber han.

Det har været spekuleret i, at PSG har tilbudt en langt mere lukrativ aftale til Georginio Wijnaldum, men det kommer han ikke overraskende ind på.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...