• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Young Boys-træner: FCM's sejr over Ludogorets siger en del om kvaliteten

Foto: Getty Images

De schweiziske mestre fra Young Boys har respekt for FC Midtjylland inden mødet i Champions League-kvalifikationen på onsdag.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland går onsdag aften ind til en af klubbens vigtigste kampe nogensinde, når de møder schweiziske Young Boys i Champions League-kvalifikationen. I Bern-klubben er der også godt med respekt for midtjyderne.

Det slår Young Boys-træner Gerry Seoane fast i et interview på den schweiziske klubs officielle hjemmeside.

Læs også:Bulgarer skal dømme FCM's opgør mod Young Boys

- Det faktum at FC Midtjylland gik videre mod de stærke bulgarske mestre fra Ludogorets i anden runde af Champions League-kvalifikationen siger en del af den kvalitet, der er på holdet, siger han og fortsætter:

- De danske mestre er meget erfarne internationalt, og de har en bred trup med et par brasilianske og afrikanske spillere med forskellige muligheder. Vi kommer til at få brug for en top-præstation for at gå videre til næste runde, lyder det fra Gerry Seoane.

Læs også:Isaksens ambitioner: Vil med til U21-EM og være fast mand i FCM

Opgøret skal afgøres på én kamp, og en sejr sikre det vindende hold minimum Europa League-gruppespil, da taberen i playoff-runden til Champions League kommer i Europa League. 

Derfor er der meget på spil for begge klubber onsdag aften klokken 20.30, hvor de to mesterhold går på banen mod hinanden på MCH Arena, hvor der bliver spillet for tomme tribuner, som det er standard i UEFA-regi.

Dog bliver kampen sendt direkte på TV3+.

Læs også:FCM-direktør giver igen: Det ser ud til at Ståle fucking cares

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Young Boys

Læs også:FCM-sportschef vil holde sammen på truppen: Svært i denne periode

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...