• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Yussuf Poulsen er blevet far

Foto: Getty Images

Yussuf Poulsen er ikke med for RB Leipzig i lørdagens kamp ude mod Werder Bremen, og årsagen er gode nyheder i familien.

Af tipsbladet.dk

Lørdag aften er RB Leipzig i toppen af den tyske Bundesliga på besøg hos Werder Bremen. Et Leipzig-mandskab der oftest har den danske offensivspiller Yussuf Poulsen med, men det er ikke tilfældet lørdag.

Yussuf Poulsen er hverken i startopstillingen, på bænken eller på skadeslisten. I stedet er det dejlige nyheder på familiefronten, der holder danskeren ude af Bundesliga-kampen.

Læs også:Yussuf Poulsen og RB Leipzig delte mod Bayern

Det bekræfter RB Leipzig på klubbens sociale medier:

- Tillykke til Yussuf Poulsen. Vores nummer 9 og hans kæreste Maria er blevet forældre til en sund og rask drengebaby. Vi tilgiver dig for at misse aftenens kamp, skriver RB Leipzig på sin Twitter-konto.

Læs også:Karakterer: Danskerne var middelmådige mod Georgien

25-årige Yussuf Poulsen har gennem længere tid spillet en afgørende rolle på RB Leipzig-mandskabet. Succesen her har også sikret ham en plads på det danske A-landshold.

Læs også:Eriksen og Gytkjær scorede to i overbevisende dansk sejr over Gibraltar

Læs også:Karakterer: Flot dansk storsejr i Gibraltar

Læs også:Roma sender angriber til RB Leipzig

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...