• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Yussuf Poulsen om eftertragtet holdkammerat: Håber, han bliver

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsangriber håber ikke, at Timo Werner forlader RB Leipzig denne sommer.

Af tipsbladet.dk

I RB Leipzig har Yussuf Poulsen spillet sammen med Timo Werner i de seneste år, men snart kan det samarbejde være slut.

Timo Werner er en af de mest eftertragtede angribere i Europa i øjeblikket, efter at han har scoret mål på samlebånd for Leipzig. Alene i denne sæson er det blevet til 27 mål og 12 assister på 37 kampe.

Læs også:Transferkongerne: Ukendt guldfugl sikrede kæmpe gevinst

Yussuf Poulsen håber dog, at samarbejdet kan fortsætte i næste sæson – men understreger, at beslutningen ene og alene ligger i Timo Werners hænder.

- Det kan jeg ikke rigtig vurdere (om Werner også er i Leipzig i næste sæson, red.). Det handler ikke om mig, og det er ikke en klubs beslutning. Det er hans beslutning. Hvis du spørger ham, får du et bedre svar, siger Poulsen ifølge Goal.

Læs også:Zorniger roser Yussuf Poulsen: Husker stadig, den første video jeg så med ham

- Jeg kan kun sige, at jeg håber, at han bliver, så vi kan fortsætte med at score mål i næste sæson. Hvis det ikke er tilfældet, er vi nødt til at acceptere det. Jeg vil stadig ønske ham alt godt for hans fremtid.

- Selvfølgelig er han en vigtig spiller for holdet - ikke kun som spiller, men også som personlighed. Han passer virkelig godt ind. Derfor kan vi kun håbe, at han bliver, men vi er ikke beslutningstagerne her. Han må selv finde ud af, hvad han vil.

Timo Werner, 24 år, har især været rygtet til Liverpool og Bayern München. Han har kontrakt indtil sommeren 2023. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...