• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Yussuf Poulsen svær at lokke fra Leipzig: Kun et par håndefulde klubber kan

Foto: Getty Images

Yussuf Poulsen har været i RB Leipzig i mange år, og det bliver meget vanskeligt at lokke danskeren væk fra den tyske klub.

Af tipsbladet.dk

Yussuf Poulsen har spillet i RB Leipzig, siden han var 19 år, og han har dermed været med til at tage klubben hele vejen fra Tysklands tredjebedste række og helt op i toppen på den nationale og internationale scene. 

I sidste sæson nåede klubben hele vejen til semifinalen i Champions League, og det om noget sætter to streger under, hvad RB Leipzig er blevet for en størrelse.

Derfor har Yussuf Poulsen også meget svært ved at forestille sig, at han forlader klubben, hvor han foreløbig står noteret for 253 kampe.

Læs også:Medie: Superligaens dyreste salg tæt på tysk topklub

- Vi har nu været med i Champions League i et par år, og der er bare ikke ret mange klubber i verden, der kan tilbyde at spille på det her niveau. Skal man ud og starte fra nul et sted, bygge sig selv og sit navn op? Her ved folk, hvad de får. Træneren, sportsdirektøren, de ved, hvad de får, når jeg spiller. De kender mig og ved, hvad jeg kan. Det skal man opbygge, hvis man tager til en ny klub, og som sagt er der altså kun et par håndfulde klubber, der spiller Champions League hvert år, siger Poulsen til Tipsbladet og fastslår:

- Der skal komme et rigtig godt tilbud fra én af de klubber, der skal tilbyde mig den samme pakke, som jeg har i Leipzig, før det kan blive aktuelt.

Du kan læse hele interviewet med Yussuf Poulsen i Tipsbladet, som er på gaden i dag. Du får også alt om Kamil Wilczeks gensyn med Brøndby IF, et interview med Mikkel Damsgaard, optakt til Bundesligaen og Serie A. Og meget andet. Du får Tipsbladet med, når du køber Ekstra Bladet om fredagen.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Stjerneangriber har kontaktet FC Barcelona

Du kan også få et abonnement på fredagsavisen - læs mere her.

Læs også:Tyrkere skal mødes med Leipzig, Tottenham og Crystal Palace om Sørloth

Læs også:Underlig sag om Sørloth: Disciplinærproblemer og transferbud

Læs også:Poulsen efter pokalsejr: Mangler stadig lidt

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...