• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Zanka efter Bayern-nederlag: De første 20 minutter skulle være bedre

Foto: Getty Images

Mathias 'Zanka' Jørgensen forklarer, at det blev op ad bakke for Düsseldorf mod Bayern efter de første 20 minutter, som han ikke synes var gode nok.

Af tipsbladet.dk

Det blev ikke Mathias 'Zanka' Jørgensens dag, da han sammen med Düsseldorf tabte med 0-5 til Bayern München på udebane. Her var det tilmed et opgør, hvor den danske midterforsvarer satte sydtyskerne i gang med et selvmål efter et kvarter.

Efter kampen var Zanka klar i mælet om, hvordan det var gået. Det skete i et interview på TV3 Sport.

- Vi mødte et meget stærkt hold. Så simpelt er det. I dag var de et meget bedre hold end os, og det viser resultatet, siger han og fortsætter:

- Jeg tror, at man skal komme bedre ud i de første 20 minutter, end vi gjorde. Derefter var det en kamp op ad bakke for os, lyder det fra Mathias 'Zanka' Jørgensen.

Derudover slår han fast, at han sammen med holdet var gået ind til kampen med forhåbninger om noget mere fra kampen, hvilket han synes, at de havde god grund til forud for opgøret. 

- Jeg synes, at vi har været i en god stime af kampe, hvor vi har samlet point, og jeg synes faktisk, at vi har skulle have flere. Derfor var vores håb stort, men vi vidste godt, hvad vi var oppe mod. Der er en grund til, at de har vundet otte mesterskaber i træk, fortæller Jørgensen.

Foruden Zanka selv, så var det Benjamin Pavard, Alphonso Davies samt to scoringer fra Robert Lewandowski, som endte med femmålssejren.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...