• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Zanka-selvmål satte Bayern München i gang i ydmygelse

Foto: Getty Images

Mathias Zanka Jørgensen havde slet ikke heldet med sig, da han sammen med Düsseldorf tabte med 0-5 til Bayern München lørdag aften.

Af tipsbladet.dk

Det gik slet ikke Mathias 'Zanka' Jørgensen og resten af Fortuna Düsseldorfs vej, da de lørdag aften var på besøg hos Bayern München. Her endte det med en klar ydmygelse og en 5-0-sejr til de tyske mestre.

Allerede efter 15 minutters spil af kampen var der ikke meget 'fortuna' over Zanka, som forsøgte at få afværget et forkølet Bayern-forsøg. Men i stedet for at få kontrol over bolden, så styrede den danske midterforsvarer bolden i netmaskerne. Det er et mål, som du kan se øverst i artiklen.

Læs også:Zanka og Düsseldorf smed 2-0-føring i Köln

Derefter lød Offenbachs 'Can Can' for første gang i højtalerne på det tomme stadion, og inden pausen havde Benjamin Pavard og Robert Lewandowski sendt bolden i kassen én gang hver, og så var opgøret mere eller mindre lukket med 3-0.

Ikke desto mindre fortsatte Bayern-lokomotivet, og få minutter efter pausen sendte Lewandowski endnu engang bolden i kassen, mens Alphonso Davies gjorde det til 5-0 efter at have tacklet sig igennem Düsseldorf-defensiven. Bayern kunne siden godt have scoret flere, men efter det femte mål skruede de lidt ned for dampen.

Læs også:Status på syv danskere i Bundesligaen: Det ligner et virkelig godt match

Sejren betyder nu, at Bayern er på førstepladsen med ti point ned til Dortmund på andenpladsen, der er en kamp bagud. De møder Paderborn på udebane søndag. Düsseldorf er på playoff-pladsen i nedrykningskampen med ét point op til Mainz på den anden side af stregen.

De mangler nu fem kampe af Bundesligaen.

Næste opgave for Bayern er på udebane mod Leverkusen, mens Düsseldorf får besøg af Robert Skovs Hoffenheim.

Læs også:Tidligere Superliga-profil afslører: Afviste Dortmund

Læs også:Yussuf Poulsen lynede, da Leipzig skuffede hjemme mod Freiburg

Læs også:Ny Schalke-skuffelse – formøbler føring mod Fortuna Düsseldorf

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...