• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Zeca advarer mod at spille på resultat

FC København skal passe på med at spille efter 0-0, advarer Carlos Zeca.

Af tipsbladet.dk

Med 1-1 i Serbien fik FC København i sidste uge et stærkt udgangspunkt mod Røde Stjerne i tredje kvalifikationsrunde i Champions League.

Det betyder, at FC København er fuldstændig sikker på at gå videre, hvis de holder Røde Stjerne fra at score i morgendagens returopgør.

Men de skal ikke bare stille sig ned hele kampen og håbe på det bedste. Carlos Zeca advarer mod at forsvare 1-1 hjem og spille efter et resultat uden mål.

- Vi fik et fint resultat dernede, men jeg har set mange af de her kampe før, og det går ofte galt, hvis man bare går ud for at spille på 0-0. Der kan ske så meget, men vi ved det bliver svært, for de skal nok får deres perioder i kampen, siger Carlos Zeca ifølge fck.dk.

FC København går videre med sejr eller uafgjort 0-0. Ved 1-1 skal der forlænget spilletid eller straffespark til, mens uafgjort med 2-2 eller flere mål sender Røde Stjerne videre.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...