• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Zlatan afgjorde sagen: Kjær og Milan blev de store mod Eriksens Inter

Foto: Getty Images

Simon Kjær har nu håneretten mod Christian Eriksen næste gang de to danskere mødes.

Af tipsbladet.dk

Tidligere på ugen kunne både Christian Eriksen og Simon Kjær fejre 100-kampsjubilæum for det danske landshold, da de sammen slog England med 1-0. Lørdag stod de overfor hinanden i Milano-derbyet mellem Inter og AC Milan.

Her blev det en kamp, hvor Simon Kjær kunne gå fra banen med den bedste følelse, da Milan kom derfra med en 2-1-sejr, som primært blev grundlagt på baggrund af to scoringer fra den svenske legende Zlatan Ibrahimovic.

Læs også:Inter-træner slår fast: Der er plads til Christian Eriksen

Det første mål kom efter 12 minutter, hvor Ibrahimovic for en sjælden gangs skyld først brændte et straffespark, men han nåede at komme først på returen og sparkede køligt bolden i kassen til 1-0. 

Bare fire minutter senere var han igen skarp foran kassen, da Leao kom frem på venstrekanten og svingede bolden ind foran mål, hvor den lange svensker dukkede op og styrede kuglen i mål til 2-0.

Læs også:Statistikside vælger dansk jubilar til Rundens Hold i Nations League

 Det lykkedes midtvejs i første halvleg for Romelu Lukaku at reducere til 2-1, men selvom Christian Eriksen kom på banen i løbet af anden halvleg, så lykkedes det ikke for 'nerazzurri' at komme yderligere på måltavlen.

Milan fortsætter dermed deres imponerende sæsonstart, hvor de har vundet fire ud af fire mulige nu, som sender dem alene på førstepladsen. For Inter var det deres første nederlag, og de er nu på sjettepladsen med fem point op til Milan.

Milans næste opgave i Serie A er mod Roma, mens Inter skal møde Genoa.

Læs også:Video: Christian Eriksen og Simon Kjær holder tale i omklædningsrummet

Læs også:Jubler over dansk præstation: De store nationer har kæmpe respekt for os

Læs også:Simon Kjær rundede 100 landskampe: Kunne ikke være skrevet bedre

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...