• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Zlatan: - Nu vil vi være to til at skræmme modstanderne

Foto: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic ser frem til at få en ny angrebsmakker i AC Milan.

Af tipsbladet.dk

I knap en uge har der været rygter om, at angriberen Mario Mandzukic skal til AC Milan, og en endegyldig præsentation af kroaten ser ud til at være meget tæt.

Flere medier har for nylig skrevet, at det blot er underskriften, der mangler. Efter mandagens sejr over Cagliari lagde Zlatan Ibrahimovic heller ikke skjul på, at han får en ny angrebsmakker, selvom AC Milan endnu ikke selv har bekræftet nyheden.

Læs også:Ny kasse: Zlatan scorer for 23. år i træk

- Jeg er meget glad. Nu vil vi være to til at skræmme modstanderne, siger Zlatan Ibrahimovic til italienske Sky og fortsætter:

- Indtil videre har vi gjort det godt. Vi er næsten halvvejs igennem ligaen, og nu begynder kampene at blive sværere. Det bliver en meget hård sæson, men nu med Mandzukic og Meite, og jeg ved ikke, om andre ankommer, vil vi have flere spillere til rådighed for træneren, som så kan rotere.

Læs også:Fik 20 kampe: Tidligere Milan-træner fyret i Serie A-klub

Også manager Stefano Pioli taler om, at Mario Mandzukic er på vej. Han siger, at Ibrahimovic har lovet at holde styr på kroaten.

34-årige Mario Mandzukic har en fortid i italiensk fodbold, hvor han spillede fire sæsoner - og vandt fire mesterskaber - med Juventus. Tidligere har han også spillet for Bayern München og Atletico Madrid.

AC Milan er aktuelt på førstepladsen i Serie A.

Læs også:Bænket Eriksen så Inter få Juventus ned med nakken

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...