• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

AC Milan-profil vil ikke takke nej til Bayern og Dortmund

AC Milan-profil vil ikke takke nej til Bayern og Dortmund
Foto: Getty Images

Hvis enten Bayern München eller Borussia Dortmund kommer med et tilbud, har Hakan Calhanoglu ikke tænkt sig at sige nej.

Af marboe

Hakan Calhanoglu har været i AC Milan siden 2017, og selvom den tyskfødte tyrker nyder at være i Italien, har han ikke tænkt sig at blive for evigt.

25-årige Calhanoglu vil gerne tilbage til Tyskland på et tidspunkt, og han drømmer om at slå sine folder i enten Bayern München eller Borussia Dortmund.

- Jeg voksede op i Tyskland, men jeg kan godt lide at snakke med folk på italiensk. Fra et sportsligt synspunkt er det selvfølgelig et mål at spille for Bayern München, Borussia Dortmund eller et andet stort, tysk hold, fortæller han til Sport Bild.

I 2014 havde Bayern kig på Calhanoglu, men kantspilleren valgte at blive i Bayer Leverkusen, hvor han følte, at han kunne få mere spilletid.

- Det var vigtigt, at de kiggede på mig. Men dengang havde de Arjen Robben og Frank Ribery, som var garanteret at starte og elsket af fansene. Det var svært at sige nej, men hvis Bayern kommer tilbage et sted ude i fremtiden, vil jeg ikke sige nej.

Hakan Calhanoglu har scoret 14 gange og lavet 25 oplæg i 103 optrædener for AC Milan.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...