• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Lasse Sylvest Mikkelsen

Akavet: Kalder Steven Gerrard for 'Chelsea-legende'

Foto: Getty Images

Benficas manager, Jorge Jesus, kalder Rangers-træner, Steven Gerrard, for en 'legende i fodboldverdenen og særligt i Chelsea' Benfica manager Jorge Jesus has labelled Rangers boss Steven Gerrard "a legend of football and particularly Chelsea" in an awkward press conference moment.

Af mikkelsen

Benfica og Rangers tørner torsdag sammen i Europa League, og derfor blev der onsdag afholdt pressemøde forud for kampen.

Her udtrykte den 66-årige Benfica træner stor respekt for den tidligere Liverpool-spiller Steven Gerrard, der spillede i klubben gennem det meste af sin karriere.

Men i stedet for at referere til Gerrard som en Liverpool-legende, så kaldte Benfica-træneren ham en Chelsea-legende.

Det er usikkert, hvorvidt det var med vilje eller ej, men Jorge Jesus rettede efterfølgende sig selv. Flere brugere på Twitter har dog spekuleret i, om Jorge Jesus henviste til, at Steven Gerrard muligvis kostede Liverpool mesterskaber i 2013/14, da han missede en simpel aflevering, der endte med at koste et mål.

En afgørende fejl som den nu 40-årige englænder har indrømmet stadig hjemsøger ham.

- Jeg forsøger at glemme det, men det kommer altid tilbage. Jeg ved ikke, hvorfor, men det sker gerne, når jeg ser tv, billeder, bare når jeg reflekterer. Jeg er en type, der tænker meget, han Gerrard tidligere sagt i The High Performance Podcast.

Du kan se episoden, hvor Gerrard bliver kaldt en Chelsea-legende øverst i artiklen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...