• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Ambassadør garanterer for sikkerheden: Mkhitaryan kan spille EL-finale

Foto: Getty Images

Aserbajdsjans ambassadør i Storbritannien har forsikret Henrikh Mkhitaryan om, at Arsenal-spilleren kan komme ind i Aserbajdsjan til Europa League-finalen.

Af tipsbladet.dk

En konflikt mellem Armenien og Aserbajdsjan har betydet, at det har været usikkert, hvorvidt Arsenal kunne få Henrikh Mkhitaryan med til Europa League-finalen i Baku den 29. maj. Nu lader det dog til, at Armeniens største stjerne har fået grønt lys.

Det er det britiske medie, Sky Sports, der har været i kontakt med Aserbajdsjans ambassadør i Storbritannien, og han fortæller, at Henrikh Mkhitaryan personligt kan kontakte ham for at få garanteret sin sikkerhed.

- Bestemt. Jeg vil være begejstret, hvis han vil have en samtale med mig. Dette er et klasse A-event. Hvis vores formål er at spille politiske spil omkring det, er det noget andet. Man bliver betalt for at være fodboldspiller – ikke politiker. Lad os lade andre problemer være udenfor, fortæller Tahir Taghizadeh til mediet.

- Min besked til Mkhitaryan vil være; Du er en fodboldspiller, vil du spille fodbold? Kom til Baku, og du vil være sikker. Hvis du vil lege med problemet, er det en anden snak. Hvad jeg kan garantere er, at den aserbajdsjanske regering vil gøre alt for at skabe sikkerhed for enhver fan, spiller og ansat, der kommer til kampen.

Ydermere har fodboldforbundet i Aserbajdsjan også insisteret på, at Henrikh Mkhitaryans sikkerhed er garanteret, hvis han rejser med Arsenal til landet senere på måneden for at spille mod Chelsea.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...