• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Arsenal bekræfter: Mkhitaryan spiller ikke Europa League-finale

Foto: Getty Images

På grund af sikkerhedsmæssige årsager kommer Henrikh Mkhitaryan ikke til at deltage i Europa League-finalen i næste uge.

Af tipsbladet.dk

Gennem længere tid har det været usikkert, hvorvidt Henrikh Mkhitaryan ville få mulighed for at rejse med Arsenal-truppen til Aserbajdsjan, hvor årets finale i Europa League skal afholdes den 29. maj.

Nu lægger det imidlertid fast, at den armenske landsholdsspiller ikke kommer i aktion.

- Vi er meget skuffede over at måtte meddele, at Henrikh Mkhitaryan ikke vil rejse med truppen til vores Europa League-finale mod Chelsea, skriver Arsenal på sin hjemmeside.

Arsenal har undersøgt alle muligheder for at få den tidligere Dortmund- og Manchester United-spiller med i truppen mod Chelsea, men efter samtaler med Henrikh Mkhitaryan og spillerens familie er parterne nået til enighed om, at han ikke rejser til Aserbajdsjan.

Mandag gav Aserbajdsjans ambassadør i Storbritannien ellers grønt lys til, at Henrikh Mkhitaryan ville få garanteret sin sikkerhed i landet, der er i konflikt med Armenien.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...