• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Arsenal-legende: Gør som Chelsea - hent klubikon ind som cheftræner

Foto: Getty Images

Unai Emery ser ud til at synge på absolut sidste vers i Arsenal, og klublegenden Ray Parlour peger nu på sin tidligere holdkammerat Patrick Vieira som den oplagte afløser.

Af gram

(Opdatering: Arsenal har klokken 11.09 meldt officielt ud, at Unai Emery er blevet fyret).

Arsenal tabte torsdag aften med 2-1 til Frankfurt på hjemmebane, og dermed har London-klubben ikke vundet i de seneste syv kampe.

Læs også: Medie: Arsenal kan fyre Unai Emery i dag

Det er den ringeste stime af resultater siden 1992, og ifølge klublegenden Ray Parlour er tiden inde til en trænerfyring.

Fyring er nødvendig
Parlour, der spillede i Arsenal fra 1992 til 2004, peger på Chelseas succes med at ansætte Frank Lampard. Ifølge Parlour vil det derfor være en fornuftig idé at ansætte den tidligere Arsenal-kaptajn Patrick Vieira som ny cheftræner. Vieira spillede i Arsenal fra 1996 til 2005, og er for tiden cheftræner i franske Nice.

- Jeg tror, at han (Unai Emery, red.) er væk inden søndag. Jeg vil sige, at de virkelig er tvunget til at tage en stor beslutning. Edu (teknisk direktør, red.) og de andre, som skal tage beslutningen, må spørge sig selv, om han har mistet omklædningsrummet. Jeg befinder mig ikke i klubben på daglig basis, men det er de, og de kan se, hvad der foregår i klubben. Hvis han har mistet omklædningsrummet, så er de nødt til at tage beslutningen i dag, lyder det ifølge Alan Brazil Sports Breakfast fra Parlour. 

Vieira er den rette mand
Arsenal ligger inden sødagens udekamp mod Norwich på ottendepladsen i Premier League.

- De er nødt til at klare sig med Freddie Ljungberg indtil videre, men jeg er sikker på, at de er i kontakt med forskellige folk bag kulisserne. Wolverhampton-træneren (Nuno Espirito Santo, red.) har været nævnt, og det samme har Pochettino. Men jeg har hele tiden peget på Patrick Vieira. Selvfølgelig vil det være et sats. Det vil være et kæmpe sats. Men enhver træneransættelse er et sats. Hvordan startede Guardiola sin trænerkarriere? Hvad med Jürgen Klopp. Nogle gange må man opsøge heldet. 

- Jeg ved med sikkerhed, at det vil være ligesom med Frank Lampard i Chelsea. Spillerne respekterer Patrick. Han har været i klubben, og fansene vil være villige til at give ham en chance. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...