• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Arsenal-legende vil have Cech bænket i Europa League-finale

Foto: Getty Images

David Seaman mener ikke, at Unai Emery skal holde fast i Petr Cech som klubbens foretrukne målmand i Europa League.

Af tipsbladet.dk

Europa League-finalen står lige om hjørnet, og her tørner Arsenal og Chelsea sammen. Det er samtidig sidste mulighed for Petr Cech til at spille en kamp som professionel.

Den tjekkiske målmand stopper karrieren efter sæsonen, og tidligere på ugen rapporterede Sky Sports, at han efterfølgende vil blive ansat som sportsdirektør for Chelsea.

Står det til Arsenals tidligere førstemålmand, David Seaman, bør Petr Cech dog ikke spille finalen, selvom han undervejs til finalen har fået lov til at spille kampene på bekostning af Bernd Leno.

- Jeg ved, at Cech har spillet alle kampene, men i en finale som den – specielt mod Chelsea. Arsenal skal vinde den kamp for at komme i Champions League. Det er en kæmpe kamp og den er millioner værd for klubben. Så jeg mener, at man skal bruge sit stærkeste hold, og hvis det betyder, at Leno spiller, er det det, jeg vil gøre, fortæller David Seaman til TalkSPORT.

- Jeg ved, Arséne Wenger gjorde det ved mig. Richard Wright spillede alle FA Cup-kampe, og så brugte han mig i finalen.

37-årige Petr Cech har spillet 10 Europa League-kampe for the Gunners i sæsonen, hvor han i seks af kampene har forhindret modstanderne i at score.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...