Arsenal leverede comebacket: Inter fejlede på hjemmebane
Europa League

Der var stor forskel på, hvordan de to europæiske storhold klarede sig igennem torsdag aften på i Europa League.

Det var nok ikke helt, hvad Arsenal havde håbet på, da de tabte første kamp i ottendedelsfinalen i Europa League til Rennes med 1-3. Dog lykkedes det alligevel for London-klubben at få vendt det hele på hjemmebane.

Her havde englænderne brug for en 2-0-sejr, men med 3-0 var det mere end rigeligt.

Faktisk skulle Arsenal-mandskabet ikke bruge mere end et kvarter på banen, inden de havde sørget for at få klaret ærterne. Her var det først Pierre-Emerick Aubameyang efter fem minutter, der gjorde det til 1-0, mens Ainsley Maitland-Niles gjorde det til 2-0 ti minutter senere med et kontroversielt mål.

Endelig lukkede og slukkede Aubameyang med sit andet mål efter 72 minutters spil, og så var Arsenal ellers klar til kvartfinalen i turneringen.

Sådan gik det ikke for Inter torsdag aften, som havde spillet 0-0 mod Frankfurt på udebane i det første opgør. På hjemmebane kom italienerne allerede bagud efter fem minutter, da den eftertragtede lejesvend Luka Jovic gjorde fremragende reklame for sig selv, da han kom frit igennem Inter-forsvaret og rundede det hele af med et elegant lob over målmand Handanovic.

Det kom Inter aldrig tilbage fra, og dermed har de nu prøvet at blive slået ud af både Champions League og Europa League i denne sæson.