• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Arsenal leverede comebacket: Inter fejlede på hjemmebane

Arsenal leverede comebacket: Inter fejlede på hjemmebane
Foto: Getty Images

Der var stor forskel på, hvordan de to europæiske storhold klarede sig igennem torsdag aften på i Europa League.

Af tipsbladet.dk

Det var nok ikke helt, hvad Arsenal havde håbet på, da de tabte første kamp i ottendedelsfinalen i Europa League til Rennes med 1-3. Dog lykkedes det alligevel for London-klubben at få vendt det hele på hjemmebane.

Her havde englænderne brug for en 2-0-sejr, men med 3-0 var det mere end rigeligt.

Faktisk skulle Arsenal-mandskabet ikke bruge mere end et kvarter på banen, inden de havde sørget for at få klaret ærterne. Her var det først Pierre-Emerick Aubameyang efter fem minutter, der gjorde det til 1-0, mens Ainsley Maitland-Niles gjorde det til 2-0 ti minutter senere med et kontroversielt mål.

Endelig lukkede og slukkede Aubameyang med sit andet mål efter 72 minutters spil, og så var Arsenal ellers klar til kvartfinalen i turneringen.

Sådan gik det ikke for Inter torsdag aften, som havde spillet 0-0 mod Frankfurt på udebane i det første opgør. På hjemmebane kom italienerne allerede bagud efter fem minutter, da den eftertragtede lejesvend Luka Jovic gjorde fremragende reklame for sig selv, da han kom frit igennem Inter-forsvaret og rundede det hele af med et elegant lob over målmand Handanovic.

Det kom Inter aldrig tilbage fra, og dermed har de nu prøvet at blive slået ud af både Champions League og Europa League i denne sæson.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...