• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Arsenal sender Aubameyang til Real i stor byttehandel

Foto: Getty Images

Arsenal har tilbudt Pierre-Emerick Aubameyang til Real Madrid, der håber, at man kan skære noget af prisen ved tilbyde Dani Ceballos i bytte.

Af marboe

Arsenal er blevet opmærksomme på, at Real Madrid har tilsluttet sig kampen om Pierre-Emerick Aubameyang, og det har London-klubben udnyttet ved at tilbyde gaboneseren til den spanske hovedstadsklub.

Mikel Arteta og co. har nemlig opgivet at holde på angriberen, der har kontraktudløb i sommeren 2021.

Ifølge Diario Madridista forlanger Arsenal i omegnen af 410 millioner kroner for Aubameyang, men Real Madrid skulle efter sigende have andre planer. Planen er, at man i stedet vil sende Dani Ceballos den anden vej på en permanent aftale og derved skære en del af prisen fra.

23-årige Ceballos er i denne sæson udlejet til Arsenal, hvor han har spillet 24 kampe.

Mikel Arteta regner angiveligt med, at Ceballos bliver en stor sjerne i fremtiden, hvorfor han godt kan købe med på Reals idé om at inkludere ham i en byttehandel.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...