• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Arsenal-stjerne står til straf: Inhalerede lattergas fra ballon

Foto: Getty Images

Alexandre Lacazette kan risikere at blive straffet af Arsenal, da billeder af franskmanden og en ballon, der efter sigende indeholder lattergas, er dukket op.

Af marboe

I løbet af sidste uge begyndte billeder af Alexandre Lacazette og en ballon af florere på de sociale medier.

Denne indeholdt efter sigende lattergas, og derfor har Arsenal tænkt sig at kigge nærmere på sagen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Dette er et privat anliggende, som vi tager seriøst. Det bliver håndteret internt, lyder det.

28-årige Lacazette tjener i øjeblikket 1,5 millioner kroner om ugen, men Daily Mirror beretter, at han potentielt må give afkald på sin løn i to uger.

Det er ikke første gang, at Lacazette har været involveret i en lignende sag. I 2018 dukkede der et videoklip op, hvor han sammen med Mesut Özil, Matteo Guendouzi, Pierre-Emerick Aubameyang og Sead Kolasinac befandt sig til en champagne- og vodkafest på en natklub i London.

Det var bare få dage inden starten på den nye Premier League-sæson, og i klippet kunne man se flere af dem miste bevidstheden efter at have indtaget lattergas.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...