• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Arsenals 10 mand tabte mod sprudlende Rennes

Rennes sikrede sig en helt fortjent sejr i hjemmekampen mod Arsenal i Europa League.

Af tipsbladet.dk

Unai Emery stillede op i noget nær stærkeste opstiling på udebane mod Rennes, men den franske klub bed godt fra sig og sikrede en sejr i den første 1/8-finale, der bød på mange chancer, flotte scoringer og et rødt kort. 

Der var ikke spillet mere end fire minutter, da Alex Iwobi sendte et indlæg mod mål, men i stedet for at ramme en medspiller trillede bolden hele vejen ind i det fjerneste målhjørne. 

Hurtigt fik Rennes kommet sig over det tidlige mål, og den franske klub gav Arsenal-spillerne, og især Sokratis, store problemer. Den græske forsvarsspiller modtog sit andet gule kort fire minutter før pausen, og på det efterfølgende frispark fik Rennes udlignet. Benjamin Bourigeaud sparkede ellers i muren, men midtbanespilleren fulgte selv op og tordnede bolden ind bag Petr Cech. 

Udvisningen af Arsenal-forsvaren gav Rennes mere initiativ, og fra begyndelsen af anden halvleg væltede afslutningerne ind over Petr Cechs mål, men det var en af tjekkens medspillere, som endte med at passere ham. Midtvejs i anden halvleg var Nacho Monreal uheldig med at sende et indlæg fra højre side i eget net. 

Rennes fortsatte med at jagte endnu en scoring, og til sidst i kampen lykkedes det også at score til 3-1, da Ismaila Sarr kom først på et indlæg. 

I næste uge venter returkampen, hvor Arsenal er presset til at score mindst to mål. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...