• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Bekræftet: UEFA oplyser tilskuertal til EL-finale

Foto: Getty Images

De polske myndigheder har godkendt, at Stadion Energa i Gdansk kan tage 25 procent af stadionkapaciteten i brug til finalen i Europa League.

Af tipsbladet.dk

9.500 tilskuere kan blive lukket ind til finalen i Europa League, der spilles på Stadion Energa i Gdansk 26. maj.

Det oplyser det europæiske fodboldforbund, UEFA, på sin hjemmeside.

Begge finalister får tildelt 2000 billetter, mens 2000 billetter går til neutrale tilskuere. Resten går til organisatører, UEFA, nationale forbund, sponsorer og medier.

Tilskuere skal kunne fremvise dokumentation på, at der er vaccinerede eller testet negative for corona.

- Supportere, der kommer til fra udlandet, skal følge indrejsereglerne og kravene, der gælder på tidspunktet for finalen. Ingen undtagelser bliver bevilget til billetindehaverne, skriver UEFA.

Manchester United ser ud til at være den ene finalist, efter de vandt 6-2 over Roma på hjemmebanen. I den anden semifinale vandt Villarreal 2-1 over Arsenal, der mødes igen i London.

Det sker på torsdag.

Billetterne til finalen kan ansøges frem til på fredag 7. maj klokken 14. Man kan ansøge om op til to billetter via UEFA's hjemmeside.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...