• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Bekymret United-ikon: Bruno Fernandes skal præstere i de store kampe

Foto: Getty Images

Det er en stor bekymring for Manchester United, at Bruno Fernandes ikke har præsteret bedre i de store kampe, mener Paul Scholes.

Af marboe

Bruno Fernandes har været Manchester Uniteds vel nok største profil, siden han kom til klubben, men det betyder ikke, at alt er fryd og gammen.

I kampene mod de andre storhold har portugiseren nemlig haft det anderledes svært, og det er et stort problem, mener Manchester United-ikonet Paul Scholes.

- Man snakker om Liverpool og Manchester City, og de ser bare ikke ud til at kunne vinde de kampe. Når man har problemer mod Sheffield United som den anden dag og taber til dem, og når det kommer til de store kampe, skal man vinde dem, og det kan de ikke.

- Bruno Fernandes har været skuffende i hver eneste af de kampe. Han har fantastiske tal og laver suveræne oplæg og suveræne scoringer. Men så vidt jeg husker, har han ikke scoret nogen mål eller lavet nogen assists i de sidste fem kampe mod de store hold.

- Det er meget bekymrende. Og det er derfor, United er, hvor de er. Jeg ved godt, at de er i en god position, men det er ikke en position, hvor man tænker, at de går hen og vinder mesterskabet, siger han til Premier League Productions.

Bruno Fernandes står noteret for 16 scoringer og ti oplæg i 31 kampe for Manchester United i denne sæson.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...