• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Bitter Schmeichel: - Vi er nødt til at være brutalt ærlige

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel var en bitter mand efter Leicesters overraskende 2-0-nederlag til Slavia Prag i Europa League, som betyder, at den engelske klub er ude af turneringen.

Af gram

Leicester ligger nummer tre i Premier League, og det må derfor siges at være en overraskelse, at tjekkiske Slavia Prag torsdag blev endestationen for Kasper Schmeichel og kompagni i Europa League.

Den danske landsholdsmålmand var da også i skidt humør efter exittet, hvor danske Alexander Bah var med fra start for tjekkerne. 

- Meget skuffende. Jeg vil sige, at vi er nødt til at være brutalt ærlige overfor os selv. Når vi ser på de to kampe, så vandt det bedste hold, hvilket er en skam. De gjorde det rigtigt godt i dag. Vi startede godt. De øgede intensiteten i deres spil, hvilket gav os problemer i forhold til at holde på bolden. Og i anden halvleg gik de bare efter det, lød det, ifølge LCFC TV, fra Kasper Schmeichel.

- Vi var nok ikke helt så aggresive, som vi burde have været, hvilket er virkeligt skuffende. Lige nu tror jeg stadig, at det er for tidligt at kunne se noget som helst positivt ved det her. Det gør ondt lige nu, og det vil det fortsætte med at gøre i et stykke tid.

Fredag blev der trukket lod til 1/8-finalerne i Europa League. Her skal Alexander Bah og Slavia Prag møde Steven Gerrards Rangers-mandskab. Derudover er der også lagt op til et brag mellem Manchester United og Milan. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...