• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Bitter Spurs-stjerne udvandrede fra bænken - sådan reagerede Mourinho

Foto: Getty Images

Dele Alli forlod torsdag Tottenham-bænken i afmagt, da José Mourinho havde brugt sin femte udskiftning.

Af gram

Dele Allis Tottenham-karriere er gået voldsomt ned ad bakke i denne sæson, og torsdag nåede englænderen så et nyt lavpunkt, da José Mourinhos tropper tog imod Antwerpen i Europa League. 

Alli har kun fået sammenlagt 66 minutters spilletid i Premier League i denne sæson, hvor det primært har været i Europa League, at midtbanespilleren har fået chancen. Torsdag måtte Alli dog blive siddende på bænken fra start til slut. Og det blev åbenbart for meget for den fallerede stjerne. 

Læs også: Bekymret over Bale-fremtid: Hvor længe vil Mourinho give ham?

Forventer ikke glæde
Dele Alli udvandrede således fra bænken, da José Mourinho midt i anden halvleg foretog sin femte og sidste afslutning. Englænderen stormede således ned i spillertunnellen, mens José Mourinho så ganske upåvirket ud. 

Alli vendte kort efter tilbage til bænken, og efter slutfløjtet udtrykte Mourinho så forståelse for, at englænderen ikke er tilfreds. 

- Lad os ikke løbe væk fra virkeligheden. En spiller på bænken, som indser, at alle fem udskiftninger er blevet foretaget, er selvfølgelig ikke en glad spiller. Og jeg ville ikke forvente, at han skulle være glad, lød det ifølge Goal fra Mourinho. 

Tottenham snuppede en 2-0-sejr over Antwerpen, på mål af Vinicius og Giovani Lo Celso, og dermed sikrede London-klubben sig førstepladsen i gruppe J.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...