• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Bizart: Nøgenløber gemte sig 14 timer på stadion

Foto: Getty Images

Den nøgenløber, der entrerede banen i opgøret mellem Granada og Manchester United, havde investeret masser af tid i projektet.

Af tipsbladet.dk

Giver det mening at storme banen i en kamp på et tomt stadion? Og hvordan lader det sig overhovedet gøre i en kamp, der er lukket for tilskuere?

Spørgsmålene hober sig op efter den noget bizarre situation, der udspillede sig i torsdagens Europa League-match mellem Granada og Manchester United. Kort inde i kampen løb en nøgen mand ind på banen.

En dum handling, men man må give nøgenløberen, at han har investeret i sin plan - ikke mindst tid.

Politiet har efterfølgende fået fastlagt, hvordan personen tiltuskede sig vej til Nuevo los Carmenes Stadion til en tilskuerløs fodboldkamp, og det viser sig, at nøgenløberen sneg sig ind på stadion hele 14 timer før kickoff. I mere end et halvt døgn gemte han sig under et flag, skriver ESPN.

Nøgenløberen blev hurtigt stoppet af politiet, men han nåede at blive fanget af TV-kameraerne, og dermed fik han sine fem minutters berømmelse.

Manchester United vandt opgøret mod Granada med 2-0.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...