• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Boilesen holder særligt øje med én United-profil

Foto: Getty Images

Nicolai Boilesen har bemærket de evner, som Bruno Fernandes går på banen med.

Af tipsbladet.dk

Mandag venter en af de største klubkampe i dansk fodbolds historie, når FC København skal møde Manchester United i Europa Leagues kvartfinale. Det bliver dermed en kamp, hvor FCK'erne skal møde en lang række profiler, men for Nicolai Boilesen er der særligt én, som de skal holde ekstra øje med.

Det gør han klart ved pressemødet forud for kampen mod Manchester United.

- Jeg vil helt sikkert sige Bruno Fernandes. Han er arkitekten i deres offensiven. Jeg synes, at han er hjernen bag, og han er ofte den, som laver den næstsidste aflevering. Han fodrer de hurtige spillere som Rashford og Martial samt Greenwood, fortæller Boilesen.

Læs også:United-keeper før FCK: Det er liv eller død

Samtidig peger FCK-backen på, at man ved hjælp at godt forsvarsspil vil kunne dæmme op for United-offensiven.

Endvidere kommer kampen efter en skadespause på cirka ét år for Boilesen, og han er godt på vej til tiden før, da han senest fik sig 70 minutter på banen mod Basaksehir i ottendedelsfinalen i Europa League. 

- Generelt er det super dejligt at være tilbage efter så lang en skadespause. Om det havde været mod United i Europa League eller om det var i Superligaen, så har jeg glædet mig sindssygt meget til at være tilbage. For mig handler det om at spille fodbold, og det har jeg ikke haft mulighed for ret længe, så det er jeg selvfølgelig rigtig glad for, siger han og fortsætter:

Læs også:Godt og skidt nyt for FCK: Her er Uniteds trup til kvartfinale-braget

- Men det er da en fed tid at komme ind på og være med til at vinde 3-0 i onsdags. Det betyder ikke, at man starter inde i morgen. Det må vi se på. Men bare det at være med nu og føle at mit knæ har det godt, det er jeg mest glad for, hvis jeg skal være helt ærlig, lyder det fra Nicolai Boilsen.

Kampen mellem Manchester United og FC København spilles mandag klokken 21 i Köln, og den bliver sendt direkte på 6'eren.

Læs også:Genvalg til FCK-spillere mod United

Læs også:Ståle før United: Stor fordel at det afgøres over én kamp

Læs også:Leverkusen slår fast: Ingen corona-rabat på Kai Havertz

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...