• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Victor Samuel Risager

Bournemouth om Arsenal-emne: Har tilbudt ham en ny kontrakt

Bournemouth slår fast, at de har tilbudt Arsenal-emnet Ryan Fraser en ny langvarig kontrakt.

Af risager

Ryan Fraser havde en forrygende sæson for i den forgangne sæson, hvor han scorede syv mål og leverede 13 oplæg for Bournemouth, og det har sat gang i rygterne om kantspillerens fremtid.

Skotten har således kun et år tilbage af sin kontrakt, og især Arsenal har været meldt interesserede i at købe ham denne sommer.

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

Men Bournemouth gør i hvert fald sit for at holde fast i profilen, slår klubbens direktør, Neill Blake, fast i en pressemeddelelse.

- Det er klubbens politik, at detaljer vedrørende kontraktforhandlinger og transfers bliver holdt fortrolige og ikke kommer ud i offentligheden. Men efter nogle nye rygter fandt jeg det nødvendigt at tale offentligt og give klarhed om situationen.

- En ny længerevarende kontrakt har været tilbudt Ryan i et stykke tid, skriver Neill Blake.

Blake skriver endvidere, at parterne forhandlede om en ny kontrakt i starten af den forgangne sæson, men at de forhandlinger blev sat på pause, så Fraser kunne fokusere fuldt ud på spillet på banen.

Ryan Fraser, 25 år, har spillet i Bournemouth siden 2016.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...