• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Oliver Okstrøm

Chelsea-boss: Pulisic-indkøb skal forstærke profil i USA

Chelsea er ikke bare bagefter de andre tophold i Premier League på banen, men populariteten kunne også være bedre på det amerikanske marked. Det skal et stort indkøb lave om på.

Af okstroem

Christian Pulisic skifter til sommer fra Dortmund til Chelsea, og når den engelske klub får den amerikanske offensivspiller, så regner Chelsea-formand Bruce Buck med, at det kan være med til at styrke klubbens profil i netop USA.

Det fortæller Chelsea-formanden i et interview med Associated Press.

Man har da også kunne se på NBC Networks tal, at Chelsea har en del at indhente i forhold til de øvrige tophold i Premier League, hvor Chelsea er på fjerdepladsen over de hold, som bliver set mest af de amerikanske tv-seere, mens Manchester United er på førstepladsen.

- Undersøgelser viser os, at vi er stærke på begge kyster, men vi skal gøre et arbejde inde i midten. Men alt i alt tror jeg, at vi gør det ligeså godt, som de andre store klubber, lyder det fra Buck.

Men nu kan en spiller som netop Pulisic ændre på det, mener Buck.

- Han er en spiller med masser af personlighed, der er elsket i sit hjemland, så selvfølgelig forventer jeg og tror på, at han vil hjælpe os, når vi kommer til USA og spiller nogle venskabskampe.

Prisen for Christian Pulisic er på omkring 480 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...