• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Oliver Okstrøm

Christian Eriksen skal spille uden fans på torsdag

Foto: Getty Images

Kampen mellem Inter og Ludogorets i Europa League bliver torsdag spillet uden tilskuere, som følge af frygten for Coronavirus.

Af okstroem

Spekulationerne har mandagen igennem kørt om, hvorvidt kampen mellem Inter og Ludogorets i Europa League skal spilles for lukkede døre, og nu er der kommet en afgørelse. Det kommer til at ske.

Det melder det europæiske fodboldforbund, UEFA.

Beslutningen kommer på baggrund af Coronavirussen, der har spredt sig i det nordlige Italien, og derfor kommer kampen til at blive spillet uden fans på lægterne for at undgå spredning af smitte.

Inter kender udmærket til det med at kampe bliver påvirket af sygdommen fra Kina, da de i weekenden oplevede, at deres kamp mod Sampdoria blev udsat grundet sygdommen, som rundt regnet har ramt 100 italienere.

Dermed må Christian Eriksen spille sin første europæiske kamp på hjemmebane for sin nye klub uden fans. Dog har han gode minder fra det første opgør mellem de to hold, da han scorede i Inters 2-0-sejr.

Kampen mellem Inter og Ludogorets spilles torsdag klokken 21.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...